Novoferm – Съседни пешеходни врати за гаражи

Допълването на основната гаражна врата с пешеходна такава улеснява пренасянето на дребни вещи от помещението без нуждата от използване на основната врата, което значително повишава вашата функционалност и бързина в движението между дома и гаража.

Пешеходните врати допълват функционалността на вашия гараж като позволяват лесното му използване за редица допълнителни нужди на семейството.

Повече за съседните пешеходни врати за гаражи

При изграждането на гаражи е важно да се вземе предвид, че често пространството се използва за много повече дейности от паркирането на кола, като например складиране на инструменти, велосипеди, градински уреди и много други. Именно затова Novoferm предлага удобно функционално решение като изграждането на пешеходна врата, която би улеснила в пъти използването на вашия гараж и би направила пренасянето на покупки от колата до дома много по-лесно и удобно. Ситуираните в съседство допълнителни врати се предлагат като възможна комбинация за всички стандартни модели гаражни врати от продуктовата гама на Novoferm. Пешеходните врати са налични във всички стандартни размери, в две посоки на отваряне, както и с вътрешен или външен фалц. Имате свободата да избирате най-удобния за вас вариант във всички цветове на Novoferm, за да пасва съседната врата идеално на основната гаражна. Подобно на стоманените махови врати, всички пешеходни такива са изработени от горещо поцинкована стоманена ламарина и осигуряват устойчивост във времето.

ПРЕДИМСТВА

  • Изработени от поцинкована стоманена ламарина, нашите проходни врати за гаражи се отличават с изключително качество.
  • Външният им вид е в пълно съответствие с маховата гаражна врата.
  • Предлагаме богат избор от модели и цветове, за да можете да подберете тези, които най-добре отговарят на вашия вкус и хармонират с външния вид на вашата сграда или дом.

СЪСЕДНИ ВРАТИ С МОДЕЛИ НА ОБШИВКА

Rees
Обшивка на вертикални линии

Kleve
Обшивка на S линии

Kassel
Обшивка на вертикални линии

Düsseldorf
Обшивка на рибена кост

Kreuztal
Вертикален панел

Siegen
Хоризонтален панел

СЪСЕДНИ ВРАТИ С ОБШИВКА НА КАСЕТИ

Frankfurt
Квадратна касета

Bremen
Правоъгълна касета

Hagen
Вертикална касета

Krefeld
Квадратна касета

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ОСТЪКЛЯВАНЕ

За повече светлина във вашия гараж, имате няколко възможности:
Едната опция е да добавите стандартно остъкление с прозрачни акрилни стъкла или кристални акрилни стъкла. Можете също да монтирате ромбоидно остъкление или остъкление с класически дизайн с кристално стъкло. Тези варианти предлагат различни структури и мотиви и също позволяват проникването на светлина в гаража.

  • Гаражните врати с мотив на линии могат да бъдат снабдени с хоризонтални или вертикални светлинни отвори, в зависимост от вида на вратата. Ако вратата ви е с мотив на касети, възможността е само за вертикални светлинни отвори.
  • Всички остъкления предлагат прозрачни или кристални двойни акрилни стъкла с дебелина 3 мм. Това осигурява необходимата прозрачност и издръжливост на стъклото.
  • Размери: ок. 390 х 190 мм .

ОСТЪКЛЕНИЯ

Вариант 1:
Стандартно остъкление
Прозрачно стъкло

Вариант 1:
Стандартно остъкление
Кристално стъкло

Вариант 2:
Класически мотив
Кристално стъкло

Вариант 3:
Остъкление с ромбоидна декорация
Кристално стъкло

СТАНДАРТНИ ЦВЕТОВЕ И ЦВЕТОВЕ ПО ИЗБОР

По ваш избор: Цветове и аксесоари
Новата ви махова гаражна врата от Novoferm е проектирана с оглед да задоволи вкуса и предпочитанията ви. Ако сте се спряли на масивна стоманена гаражна врата, първата стъпка е да изберете подходящия цвят. Стандартният бял цвят е изключително популярен, но на разположение са също стотици други нюанси, срещу минимално допълнително заплащане. Можете да избирате от различни цветове, които ще подчертаят индивидуалността на вашата врата.

Обмислете дали да добавите остъкление на вратата, за да използвате максимално дневната светлина. Ако желаете, може също да разгледате и опцията за допълнително осветление. То ще ви позволи да създадете приятна атмосфера и да подчертаете визуалната привлекателност на вашата гаражна врата.

СТАНДАРТЕН ЦВЯТ

Бяло,
RAL 9016

SUPER COLORS/ПРЕДПОЧИТАНИ ЦВЕТОВЕ

Светлосив,
RAL 7035

Прозоречно сив,
RAL 7040

Антрацит,
RAL 7016

Гълъбово син,
RAL 5014

Елхово зелен,
RAL 6009

Охра кафяв,
RAL 8001

Сепия кафяв,
RAL 8014

RAL цветове
по ваш избор

Освен цветовете Super Colors/предпочитани цветове, почти всички индивидуални желания за цвета са възможни срещу незначително оскъпяване, освен някои металик, луминесцентни и перлени бои, както и някои тъмни цветове. Посъветвайте се с вашия доставчик за повече информация.

Качество за вашия дом

Нашите продукти